IX EDICIÓ TORNEIG DEL MEDITERRANI

 
La AVFB s'enorgulleix a presentar la Novena edició  del TORNEIG MEDITERRANI.
                          
Ens dirigim a vostés, per a fer-los arribar la invitació oficial de l'IX TORNEIG MEDITERRANI organitzat per Associació Valenciana de futbol de botons.
L'esdeveniment es desenvolupara el  dissabte 2 de Maig de 2020 del Present any, en la seu social de la AVFB (carrer Escalante núm.173 de valència) o en el Complex Municipal de la Petxina (Passeig de la Petxina, 42 – 46008). *en breu comunicarem als participants el lloc designat.
Com a organitzadors ens exigim realitzar un esdeveniment de bon nivell, en un marc de sana disputa esportiva aconseguint desenvolupar una autèntica festa del futbol botonil entre els diferents participants, tenint com a objectius centrals la integració entre les diverses associacions.
 
El torneig se celebrara  en horari de matí i vesprada (9 H-18:30H), tenint un preu de 10 euros per participant, el número màxim de vas participar serà de 32 jugadors. La data límit d'inscripció és el 18 d'Abril.
 
Quedem a la vostre disposició per a qualsevol dubte o consulta, i esperant la vostra confirmació per al torneig.
Per a conéixer més detalls del Campionat, poden visitar el nostre lloc en Internet.
 
Ens agradaria que en la menor brevetat de temps ens comuniqueu les places que necessitara la vostra associació ja que el torneig està limitat a 32 participants de diversos punts d'Espanya. 
 
(Correus de contacte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. )
 
Esperant que aquest torneig complisca amb totes les seues expectatives, s'acomiada molt atentament;
 
 
Associació Valenciana de futbol amb botons.