Memorial Joan Segura i Pons

El passat 17 de febrer es va jugar aquest torneig en honor del nostre soci Joan Segura que durant molts anys ens ha fet costat i que ens va deixar. La competició es va jugar amb botons de mida clàssica (2*2,5+3*3+3*3,5+2*4 cm) i el jugà pel procediment suïs.

Vàrem començar amb un esmorzar i acabar amb un pica-pica, cortesia dels fills de l’homenatjat, també socis de la nostre gran família, que ja assoleix els 66 socis.

Es juga pel sistema suïs de competició en el qual els jugadors o equips s’han d’enfrontar dos a dos. Cada participant s’ha d’enfrontar amb rivals de nivell similar al seu.

En cada nova ronda, als jugadors se’ls assignen contrincants que tenen la mateixa puntuació que ells o la més similar possible; per tant, no hi ha un calendari d’encreuaments preestablert, però s’eviten els enfrontaments repetits.

El resultat és el menys important, el que compta és el retrobament amb amics que feia temps que no veiem.