titans boto prestigi 2019

TITANS, DE NOU CAMPIÓ DEL BOTÓ PRESTIGI

El Titans es va proclamar tricampió del Botó Prestigi el passat dissabte 8 de novembre al guanyar al Tocornal per 2 a 1 en l'estrenada nova pista central que va fer les delícies tan dels espectadors com dels propis jugadors. Destacar també el gran paper desl dos semifinalistes, el Toy Dolls, que era la primera vegada que arribava a una semifinal de rànking i l'Adrilètic, que segueix mantenint el seu gran estat de forma després de guanyar la lliga de campions. En Rapuco va ser el campió de la consolació en guanyar el Poble Sec de Barcelona per 2 a 0. L'ICK continua sent l'incontestable número 1 del rànking. Us esperem a tots el proper 30 de novembre en el torneig de

TARDOR. ÀREA DE COMPETICIÓ

Participa de la Grossa amb l'ACFB. Tenim participacions per a qui volgui, al preu de 6€.

Possa't en contacte amb nosaltres http://www.futbolbotons.com/index.php/ca/contacte

Comunicat de l'ACFB per les llibertats

En uns moments especialment importants i delicats pel nostre país, com institució social catalana i des de el respecte a la diversitat del nostres associats, declarem que estem i estarem a favor de la democràcia i de la defensa dels drets i de les llibertats dels ciutadans de Catalunya, la qual cosa comporta el respecte als drets humans, als drets fonamentals d’expressió, reunió i manifestació i al dret a decidir. Volem expressar també el nostre desig de trobar una solució viable i democràtica al conflicte entre Catalunya i l’Estat espanyol a través del diàleg, per tal de preservar la bona convivència que sempre ha caracteritzat la societat catalana, que és el millor escenari per seguir gaudint de la nostra raó de ser, el futbol amb botons.

Associació Catalana de Futbol Botons

UN DINAR DE CAMPIONAT. 6/4/2019

Dissabte passat vam tenir festa grossa a Bigai: el torneig de Primavera/25 anys i tot seguit, el dinar de germanor que tancava els actes commemoratius de les noces d’argent de l’ACFB.

Va ser una jornada entranyable i plena de moments especialment remarcables, alguns fins i tot emotius, que diuen molt de la vàlua i de la qualitat humana dels botonaires. De tots ells, en destacaré uns quants que vaig viure i han quedat a la meva memòria.