1)      La càlida benvinguda a tots els equips del Manel/Tocornal, en nom del Comitè de Competició, constatant l’excel·lent nombre de participants, destacant amb alegria la presència de companys que feia temps que no jugaven tornejos de Rànking, i comentant els aspectes organitzatius i de competició.

2)      L’arribada successiva a Bigai de botonaires durant el matí, que van voler sumar-se al dinar de germanor i que van donar al torneig un caire especial, no només competitiu sinó sobretot de retrobament, d’abraçades i de bon ambient.

3)      El desenllaç del torneig, amb l’emoció palesa en la cara del seu destacat campió, en Ferran/Despertaferro que, entremig de felicitacions i de mostres de reconeixement, va confessar la seva gran il·lusió per haver guanyat el torneig dels 25 anys.

4)      La imatge d’un Jordi/Can Soler sorprès, radiant i feliç, com un escriptor més a la diada de Sant Jordi, entregat a la feina de signar exemplars del seu llibre, obsequi de l’ACFB: el primer llibre autobiogràfic escrit per un botonaire, que relata la història d’un botó i parla del futbol amb botons i de la nostra associació, amb descriptius detalls de l’època social que va viure.

5)      La sentida dedicatòria del Karles/Toy Dolls de la copa guanyada, a la memòria del seu pare, alhora mestre, que el va ensenyar a jugar al futbol amb botons.

6)      El brindis col·lectiu, el bon humor, les mostres d’afecte i d’amistat entre tots els presents i les fotografies per a la història, de la mà experta del Josep Lluís/Otac´s, van tancar un dinar i una jornada per recordar.

Us haig de dir que, una vegada més, vaig sentir dintre meu la grandesa del futbol amb botons i l’orgull de ser botonaire i de formar part de la nostra gran família.

Enhorabona i moltes gràcies a tots per fer-ho possible, i també a aquells que per diferents motius no van poder ser-hi però que van estar en el nostre pensament. Finalment, una felicitació i un agraïment especial al Jordi/Can Soler pel seu llibre i per haver compartit amb nosaltres una part de la seva biografia. 

Visca l’ACFB, visca el futbol amb botons i visca els botonaires!!

 

Ramon Pes / Sporting  (President de l'ACFB)